Volg eduard
Volg eduard
Eduard Meiler

Change manager Transport

Zoekt u een Change Manager Transport?


Nieuwe inzichten of veranderde omstandigheden kunnen het (transport) management aanleiding geven om een forse koerswijziging van de transport organisatie in te zetten. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat de manier van werken wordt aangepast (houding, gedrag), dat processen worden aangepast, dat structuren worden aangepast, dat leiding en toezicht wordt aangepast, of dat de transport organisatie wordt aangepast.

Een changemanagement traject wordt vaak in een aantal (deel)projecten verankerd en duurt doorgaan zes tot 24 maanden.

Omdat change / verandermanagement in transport niet continu plaatsvindt (sommige organisaties daargelaten) is er vaak ook weinig kennis en ervaring in huis om deze projecten aan te sturen. EdInterim heeft 20 jaar ervaring in Logistiek, Transport en Supply Chain en ondersteunt als Interim Changemanager organisaties bij dergelijke veranderingen. Dankzij zijn kennis en jarenlange ervaring kan hij als change manager dergelijke projecten (be)geleiden en dure fouten voorkomen.

Leiderschap Transport

Belangrijk bij change- en veranderprogramma’s in transport is het leiderschap van de organisaties; de uitgezette koers moet in woord en daad, en consequent, worden uitgedragen door alle leidinggevenden in de organisatie. EdInterim helpt u alle managementlagen te coachen en begeleiden in de gewenste richting. Zo kunnen doelen en successen geborgd worden zonder uw operatie teveel te belasten.


Lees meer over de trajecten die EdInterim eerder begeleidde. Of neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.