Volg eduard
Volg eduard
Eduard Meiler
Diensten

Coaching

“Niet lullen maar poetsen”,  kenmerkt de logistiek. In de wereld van transport en logistiek is weinig ruimte voor zelfreflectie. Ook is er zelden aandacht voor managementontwikkeling.  Als laatste zie je dat ondernemers en bestuurders zelf teveel operationeel actief zijn en zich geen tijd gunnen om vanuit een helikopter naar hun eigen organisatie, de bedrijfsomgeving, klanten en leveranciers te kijken. Zij hebben nauwelijks oog voor trends en globale ontwikkelingen omdat ze teveel met het hier en nu bezig zijn. Strategie is vaak ver weg.
Vrij en ongedwongen te sparren met een onafhankelijke, kritische en objectieve expert uit de branche is nog geen dagelijkse praktijk maar deze behoefte groeit. Eduard kent uw branche als geen ander, heeft zelf in veel logistieke bedrijven gewerkt en is continu bezig is met nieuwe trends en ontwikkelingen. Daarom kan hij ook voor u de juiste sparringpartner / coach zijn. Wanneer bij het voorgesprek sprake is van een goede klik, starten we een traject voor coaching op. Afhankelijk van de behoefte (maatwerk) plannen we de gesprekken in. Deze gesprekken zijn niet vrijblijvend, beide partners krijgen huiswerk mee.  De trajecten staan altijd in teken van volledige objectiviteit en onafhankelijkheid en worden vertrouwelijk en discreet uitgevoerd.

Gebruikelijke onderwerpen voor coaching:

  • Bedrijfsopvolging

  • Samenstelling MT / Directie

  • Strategische keuzes en lange termijn beslissingen 

  • Fusies en overnames

  • Verkoop van uw bedrijf 

  • Ondersteuning rond investeringen / aandelen (familiebedrijven)

  • Relatie met externe investeerders / bank

  • Persoonlijke groei en ontwikkeling


Waakhond

Daarnaast biedt EDINTERIM ondernemingen in Transport en Logistiek de mogelijkheid van bijwonen van MT sessies. Hierbij nemen we samen enkele keren per jaar de vooraf opgelegde doelstellingen door en houden deze kritisch tegen het licht. Indien nodig stellen we trajecten op om de richting bij te sturen. De rol van EdInterim kan gezien worden als onafhankelijk aanjager in veranderingsprocessen en voor het samen realiseren van gemaakte afspraken en opgelegde doelstellingen.

Commissariaat

Eduard Meiler kan uw bedrijf strategisch versterken en deel uitmaken van uw RvC (Raad van Commissarissen).

Meer weten? Bel voor een afspraak.