Volg eduard
Volg eduard
Eduard Meiler

Docent Transport & Logistiek

Zoekt u een Docent Logistiek & Transport?


Ervaring EdInterim als docent / trainer in Logistiek & Transport  

Eduard Meiler geeft een aantal vaardigheidstrainingen in de transport- en logistieksector. Zo verzorgt hij onder andere voor de Vakopleiding Transport en Logistiek (VTL) de cursus Praktijkopleider. Deze cursus, waarin de trainers getraind worden, is noodzakelijk voor bedrijven die meedoen aan de verschillende leer-werktrajecten. Als docent haalt Eduard hier zeer goede cijfers, de cursisten zijn enorm enthousiast!

Voor het College Voor Logistiek heeft Eduard ook diverse opleidingen voor Planner Wegtransport verzorgd. Het slagingspercentage van de transportplanners was ver boven verwachting.

Ook heeft Eduard de laatste jaren regelmatig voor Advance Training en Coaching gewerkt als docent voor de Opleiding in het Wegtransport die nodig is om een eigen transportbedrijf te starten. Dit ‘Vakbekwaamheidsdiploma’ is een theoretische basis waarin zaken als financieel management (balans lezen, P+L rekening), HR management (CAO, Arbeidsrecht), Techniek (voertuigtechniek en belading) aan de ordekomen. Eduard trainde zo medewerkers van  onder andere Post NL en DPD. 

Logistiek - Transport Opleiding-Op-Maat

Voor alle in-company opleidingen voor uw chauffeurs, planners, warehouse medewerkers of medewerkers van uw customer service afdeling, kunt u gebruik maken van de diensten van EdInterim.

EdInterim: ervaren adviseur & trainer in transport & logistiek

EdInterim verzorgt opleidingen, maar voert daarnaast allerlei transport- en logistieke interim (advies)opdrachten uit en is coach voor logistici die moeten presteren in snel  veranderende situaties. De toegevoegde waarde van deze diensten door EdInterim zit in de combinatie van het op de juiste wijze overbrengen van de theorie, gecombineerd met talloze herkenbare praktijkvoorbeelden.  Daarnaast wordt eigen inbreng en kruisbestuiving tijdens de lessen gestimuleerd. De trainingen kunnen betrekking hebben op de vakgebieden transport, logistiek en Supply Chain.

Lees meer over Opleidingen & Trainingen door EdInterim. Wilt u Eduard ook als docent voor het vakdiploma, of patroonsdiploma, inschakelen, neem dan direct contact op.