Volg eduard
Volg eduard
Eduard Meiler

Inkoper Transport

Zoekt u een Inkoper Transport?

Heeft u tijdelijk behoefte aan een expert op het gebied van transport-inkoop? Heeft u hulp nodig bij de transport-tender? Wilt u de kosten voor uw transport terugdringen? Of heeft u gewoon tijdelijk een vervanger nodig voor uw Transport Inkoper? 

EdInterim biedt tijdelijke ondersteuning, of het nu voor een maand is, of voor een jaar.

Kosten besparen met transport

Logistieke en Supply Chain organisaties staan continu onder grote druk om efficiĆ«nter te werken, en dus moeten ook de kosten voor transport worden teruggebracht.  Met het wegvallen van het oude vergunningenstelsel en met de komst van internet is de transportdienstverlening daarom drastisch veranderd; transport is vaak de sluitpost, en dus moet het worden ingekocht tegen de laagst mogelijke prijs.   

Overeenkomsten Transport

Omdat het tegenwoordig steeds gebruikerlijker is dan de vervoerder niet meer om de hoek zit, is er meer behoefte aan een goede communicatie om de transport operatie strakker aan te sturen.  In de overeenkomsten met vervoerders worden daarom, behalve de tarieven, vooral de voorwaarden en (vervolg)aansprakelijkheid bij verlies, diefstal schade en te laat leveren geregeld.

Tendertraject Transport

Een Inkoper Transport neemt ook deel aan tender projecten waarin de beste, slimste en goedkoopste vervoersopossingen worden bedacht en uitgewerkt. Een Inkoper Transport is dus oplossingsgericht en kritisch. 

EdInterim: 20 jaar ervaring in de Transportbranche

EdInterim is op de hoogte van de ontwikkelingen in de transportbranche en weet dank zij zijn netwerk waar de kansen liggen. EdInterim helpt u de juiste vervoerders te selecteren en voert de tariefonderhandelingen, zodat uw transport weer tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding is vastgelegd in een contract. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw Inkoop organisatie te bespreken. Klik hier als u meer wilt lezen over opdrachten die EdInterim eerder vervulde.