Volg eduard
Volg eduard
Eduard Meiler

Procesmanager Supply Chain

Zoekt u een Procesmanager Supply Chain?

EdInterim ondersteunde als Interim Procesmanager Supply Chain reeds diverse organisaties 

Samenwerking projectteam

Juist omdat juist in een Supply Chain organisatie heel sterk wordt gekeken naar efficiency, effectiviteit, procesbeheersing, procesoptimalisatie, KPI’s, kosten, tijd en doelmatigheid, is het van belang dat de Interim Procesmanager Supply Chain de eenheid in een projectteam brengt en houdt. Ook moet de Supply Chain Procesmanager beschikken over politieke sensitiviteit en ervaring met stakeholdermanagement om goed te kunnen manoeuvreren in organisaties.  

Supply Chain in de keten

Juist door te kijken naar de Supply Chain optimalisatie in de gehele keten, kunnen enorme besparingen gerealiseerd worden.  Als alleen in de eigen Supply Chain wordt geoptimaliseerd blijven er kansen liggen.  EdInterim brengt als Interim Procesmanager Supply Chain nieuwe, frisse ideeen en ervaring vanuit andere opdrachtgevers mee en laat daarmee een nieuw licht schijnen over het optimaliseren van uw ketens.

Betere teamresultaten

EdInterim geeft als Procesmanager Supply Chain het team ruimte voor creativiteit en brainstormen, en inspireert de teamleden om andere oplossingen en ongewone denkrichtingen te vinden. Toepassen van out- of-the-box denken levert naast voldoening en (werk)plezier, onbegrensde mogelijkheden op.  Excelleren in innovatie? Lees meer over Innoveren-in-1-dag voor Supply Chain organisaties.

Project versnellen en foutkansen reduceren

Omdat (Supply Chain) projecten een afgebakend geheel vormen (van start tot –door  tijd of doelen bepaald – einde) , zijn deze zeer geschikt voor de inzet van een Interim Procesmanager Supply Chain. EdInterim kan door zijn kennis, kunde, netwerk en ervaring Supply Chain projecten  versnellen en foutkansen reduceren; dat verdient zich dus dubbel en dwars terug. Lees meer over de processen die EdInterim eerder begeleidde. Of neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.