Volg eduard
Volg eduard
Eduard Meiler

Projectmanager Logistiek

Zoekt u een Interim Projectmanager Logistiek?


EdInterim ondersteunde als Interim Projectmanager Logistiek reeds diverse organisaties;   

  • opstarten of juist sluiten van een site
  • efficiency verbetering

  • implementatie  van een nieuwe klant

  • overgaan op een ander ERP systeem

  • in elkaar schuiven van verschillende sites

  • overname (of samenvoeging) van (met) een andere organisatie.

Samenwerking projectteam

Juist omdat in de logistieke operatie heel sterk wordt gekeken naar efficiency, effectiviteit, procesbeheersing, procesoptimalisatie, KPI’s, kosten, tijd en doelmatigheid, is het belangrijk dat de Interim Projectleider Logistiek de eenheid in een projectteam brengt en houdt. Ook moet de Logistiek Projectmanager beschikken over politieke sensitiviteit en ervaring met stakeholdermanagement om goed te kunnen manoeuvreren in organisaties.  

Betere teamresultaten

EdInterim geeft als Logistiek Projectmanager het team ruimte voor creativiteit en brainstormen, en inspireert de teamleden om andere oplossingen en ongewone denkrichtingen te vinden. Toepassen van out- of-the-box denken levert naast voldoening en (werk)plezier, onbegrensde mogelijkheden op.  Excelleren in innovatie? Lees meer over Innoveren-in-1-dag voor Supply Chain Teams.

Project versnellen en foutkansen reduceren

Omdat (logistieke) projecten een afgebakend geheel vormen, er is een kick-off / start en een – door tijd of doelen bepaald - einde, zijn deze zeer geschikt voor de inzet van een Interim Logistiek Projectleider. EdInterim kan door zijn kennis, kunde, netwerk en ervaring logistieke projecten versnellen en foutkansen reduceren, dat verdient zich dus dubbel en dwars terug.

Lees meer over de EdInterim's ervaring met logistieke projecten. Of neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.