Volg eduard
Volg eduard
Eduard Meiler

Projectmanager Supply Chain

Zoekt u een Interim Projectmanager Supply Chain?


Verbetering Supply Chain in de keten

Supply Chain mensen zijn vrijwel 100% gericht op structuur en processen in de eigen organisatie, om daar (kosten)voordelen te realiseren. Er is vaak te weinig oog voor Supply Chain optimalisatie van de gehele keten.  Door deze suboptimalisatie worden kansen gemist. Soms is het dan nodig om een externe, door de wol geverfde interim supply chain projectmanager aan de gang te laten gaan. Deze kan door zijn frisse ideeën en ervaring vanuit eerdere opdrachtgevers een nieuw licht laten schijnen over het optimaliseren van uw ketens.

Samenwerking projectteam

Juist omdat juist in een Supply Chain organisatie heel sterk wordt gekeken naar efficiency, effectiviteit, procesbeheersing, procesoptimalisatie, KPI’s, kosten, tijd en doelmatigheid, is het van belang dat de Interim Projectleider Supply Chain de eenheid in een projectteam brengt en houdt. Ook moet de Supply Chain Projectmanager beschikken over politieke sensitiviteit en ervaring met stakeholdermanagement om goed te kunnen manoeuvreren in organisaties.  

Betere teamresultaten

EdInterim geeft als Transport Projectmanager het team ruimte voor creativiteit en brainstormen, en inspireert de teamleden om andere oplossingen en ongewone denkrichtingen te vinden. Toepassen van out- of-the-box denken levert naast voldoening en (werk)plezier, onbegrensde mogelijkheden op.  Excelleren in innovatie? Lees meer over Innoveren-in-1-dag voor Transport organisaties.

Project versnellen en foutkansen reduceren

Omdat (Supply Chain) projecten een afgebakend geheel vormen, er is een kick-off / start en een – door tijd of doelen bepaald - einde, zijn deze zeer geschikt voor de inzet van een Interim Supply Chain Projectleider. EdInterim kan door zijn kennis, kunde, netwerk en ervaring transport projecten versnellen en foutkansen reduceren, dat verdient zich dus dubbel en dwars terug. Lees meer over de Supply Chain projecten die EdInterim eerder begeleidde. Of neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.