Volg eduard
Volg eduard
Eduard Meiler

Teamleider Logistiek

Zoekt u een Teamleider Logistiek?

Tijdelijke vervanging nodig voor uw logistiek teamleider? Of wilt u uw team van logistiek teamleiders tijdelijk uitbreiden? EdInterim biedt interim ondersteuning, of het nu voor een maand is, of voor (veel) langer.

Een goede teamleider

De functie teamleider logistiek is geen eenvoudige baan. De functionaris moet zowel theoretische kennis als praktische ervaring hebben om zijn vak goed te kunnen uitoefenen en daarnaast moet hij zijn talen spreken,  processen kunnen begrijpen, een flinke dosis ICT kennis hebben (hardware) en een aantal programma’s (software) beheersen. En bovenal moet een logistiek teamleider zijn medewerkers goed kunnen aansturen. Een goede teamleider logistiek weet een goede balans te vinden tussen de belangen van zijn medewerkers, zijn eigen belang en het belang van de manager operations logistiek. Een goede en bekwame teamleider logistiek levert gelijktijdig de gevraagde resultaten en houdt zijn mensen tevreden. Dit kan alleen door een evenwichtige combinatie van persoonlijkheid, kennis, ervaring en toepassen van essentiële  vaardigheden en leiderschap. Omdat niet iedere teamleider aan al deze criteria kan voldoen wordt soms een interim logistiek teamleider ingeschakeld.

Interim teamleider logistiek

Bij de selectie van een interim logistiek teamleider is het belangrijk om, naast ervaring, referenties en opleiding,  juist te letten op de persoon achter de beoogd teamleider. Kan de teamleider de medewerkers in de operatie aansturen, kan hij de operatie voldoende zelfstandig uitvoeren, kan hij het vertrouwen van de medewerkers en organisatie dragen en kan hij omgaan met belangen van verschillende partijen.

EdInterim logistiek teamleider

Bij EdInterim kunt u terecht voor tijdelijke vervanging of uitbreiding van uw teamleider(s). Of het nu voor een maand is, of voor langer. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw logistieke operatie te bespreken. Klik hier als u meer wilt lezen over opdrachten die EdInterim eerder vervulde.