Volg eduard
Volg eduard
Eduard Meiler

Teamleider Supply Chain

Zoekt u een Teamleider Supply Chain?

Tijdelijke vervanging nodig voor uw Supply Chain Teamleider? Of wilt u uw Supply Chain team tijdelijk uitbreiden? Ondersteuning nodig voor de reorganisatie van een keten? EdInterim biedt interim ondersteuning, of het nu voor een maand is, of voor een jaar. 

Goede Teamleider Supply Chain

Een teamleider Supply Chain heeft zowel theoretische kennis als praktische ervaring nodig om zijn vak goed te kunnen uitoefenen. Daarnaast dient hij processen te kunnen begrijpen en een flinke dosis ICT kennis te hebben.  En uiteraard moet een Supply Chain teamleider zijn S&OP en demand planners  goed kunnen aansturen. Een goede teamleider weet de balans te vinden tussen de belangen van zijn medewerkers, zijn eigen belang en het belang van de manager operations Supply Chain. Een goede en bekwame teamleider Supply Chain levert gelijktijdig de gevraagde resultaten en houdt zijn mensen tevreden. Dit kan alleen door een evenwichtige combinatie van persoonlijkheid, kennis, ervaring en toepassen van essentiĆ«le  vaardigheden en leiderschap. Omdat niet iedere teamleider aan al deze criteria kan voldoen wordt soms een interim Supply Chain teamleider ingeschakeld. 

EdInterim Supply Chain Teamleider

Bij EdInterim kunt u terecht voor tijdelijke vervanging of uitbreiding van uw teamleider(s). Of het nu voor een maand is, of voor langer. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw Supply Chain organisatie te bespreken. Klik hier als u meer wilt lezen over opdrachten die EdInterim eerder vervulde.