Volg eduard
Volg eduard
Eduard Meiler
Diensten

Trainingen en opleidingen

Advance training en coaching

Docent

In 2004 is Eduard Meiler begonnen als freelance trainer Logistiek. Hij is gestart met diverse opleidingen voor planners goederenvervoer / wegtransport bij het CVL (College voor Logistiek). Nu werkt Eduard regelmatig samen met  Advance Training en Coaching. Daar geeft hij als docent les aan ondernemers die het vakdiploma beroepsgoederenvervoer (patroonsdiploma) willen halen. Vakken als Bedrijfsmanagement, Wet Wegvervoer Goederen, Internationaal Goederenvervoer en Personeel en Organisatie behoren tot zijn repertoire. Door zijn theoretische kennis te combineren met talloze praktijkvoorbeelden weet hij de aandacht vast te houden. Op boeiende wijze maakt hij de cursisten wegwijs in de stof. De cursisten zijn afkomstig van logistiek dienstverleners zoals PostNL,  DPD en TNT Pakketservice.  Sinds 2012 verzorgt Eduard ook cursussen voor de Vakopleiding Transport en Logistiek (VTL). De cursus Praktijkopleider (train de trainer) die hij verzorgt,  wordt door de cursisten uitermate goed gewaardeerd. 

Verzorgen opleidingen en trainingen

Eduard kan ook uw mensen op weg helpen naar diverse management functies in de sector. Voorbeelden hiervan zijn de opleiding (assistent) planner, opleiding transportmanager / opleiding logistiek manager en opleidingen met betrekking tot warehouse supervisor. Door zijn rijke ervaring in het bedrijfsleven in combinatie met de kennis van de sector weet hij de leerstof altijd goed te illustreren met levendige praktijkcases.

Bedrijfstrainingen op maat

Vanuit de sector is er een terugkerende scholingsplicht voor uw personeel. U bespaart veel tijd en geld wanneer u deze scholingseis in één keer voor uw onderneming of bedrijfsonderdeel laat organiseren.  Met een programma op maat biedt u uw medewerkers de nodige kennis aan, vergroot u het teamgevoel (samenhorigheid) en bezorgt u uw mensen bovendien een leerzame en leuke dag. Drie vliegen in één klap! Als u weet dat u in de meeste gevallen nu nog een flink deel van de kosten die u voor zo’n dag maakt kan terugkrijgen, waar wacht u dan nog op? Neem direct contact op met EDINTERIM. Bel of Mail